ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης λέει ψέμματα ότι θέλει εκλογές

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης λέει ψέμματα ότι θέλει εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αυτό που δείχνει να θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να παρατείνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον βίο αυτής της κυβέρνησης», υπογράμμισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ανέφερε ότι ο κ . Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές χωρίς να το εννοεί και δίνει άλλοθι στην κυβέρνηση να μιλά ως δήθεν αριστερή και να πάρει μια παράταση χρόνου».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «η λύση δεν θα έλθει, ούτε με παλιές συνταγές, ούτε με τόσο χρεοκοπημένα πολιτικά κόμματα, τα οποία έχουν κριθεί στην διαδρομή και έχουν καταστρέψει τη χώρα».

Για την κυβέρνηση, σημείωσε ότι είχε την ευκαιρία το 2015, πριν από το δημοψήφισμα, να αποδείξει ότι αποτελείται συνολικά από καινούργια πρόσωπα και από άλλη νοοτροπία. «Δυστυχώς, κατά μεγάλο ποσοστό κυβερνητικών στελεχών, απέδειξε όχι ότι απλώς είναι μια από τα ίδια, αλλά και χειρότερη», συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» υπερασπίζεται το δικαίωμα του λαού, το δικαίωμα των ανθρώπων να γνωρίζουν την αλήθεια.

«Και αυτό το δικαίωμα στην αλήθεια παραβιάζεται και βιάζεται καθημερινά. Πίσω από κλειστές πόρτες γίνονται οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις, πίσω από κλειστές πόρτες παίρνονται οι αποφάσεις, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, υποτίθεται για το καλό μας, χωρίς εμάς για εμάς, δήθεν για το καλό μας», εξήγησε εν συνεχεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» – 26 Μαΐου το νέο κόμμα

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία Μητσοτάκη: Εκλογές η μόνη διέξοδος για τη χώρα

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ – Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους της εξουσίας»: «Η εξουσία στις δημοκρατίες ασκείται στο όνομα του λαού»

Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...