ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ανακοινωθέν του Eurogroup δεν συνάδει με τους πανηγυρικούς τόνους που επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση στις αποφάσεις που ελήφθησαν», σχολιάζουν πηγές από την Nέα Δημοκρατία.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ακόμη ότι και στο ζήτημα του χρέους «η κυβέρνηση πέρασε κάτω από την πήχη των προσδοκιών που η ίδια είχε θέσει, καθώς η ουσιαστική διευθέτηση μετατίθεται για μετά τη λήξη του προγράμματος , δηλαδή για το 2018 όταν, σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει άλλη κυβέρνηση στη χώρα».
Από τη Συγγρού επιβεβαιώνουν την τηλεφωνία επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δεν δίνουν λεπτομέρειες για τα διαμειφθέντα.
«Εκεί που μετράει δεν είναι οι ερμηνείες που μπορεί να δίνονται, αλλά αυτό καθεαυτό το ανακοινωθέν του Eurogroup», σημειώνουν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ. Με βάση αυτό, λοιπόν, εξηγούν, οι αποφάσεις θα ληφθούν στις 24 Μαίου και αφού προηγουμένως η ελληνική πλευρά νομοθετήσει μια σειρά προαπαιτούμενων που είναι τα εξής:
Πρώτον, ένα πακέτο σκληρών μέτρων ύψους 1,6 με 1,8 δισ. ευρώ που θα περιέχει έμμεσους φόρους και περιορισμούς στη μισθολογική δαπάνη του δημοσίου.
Δεύτερον, τη θέσπιση του μηχανισμού αυτόματων περικοπών δαπανών που θα περιλαμβάνει μισθούς, αλλά και περαιτέρω αύξηση φόρων.
Τρίτον, την πώληση όλων των δανείων, με μια ελέχιστη εξαίρεση για τα μιρκά στεγαστικά, και
Τέταρτον, Το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων με επιτάχυνση των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου.























































