ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Αλέξης Τσίπρας, Ελληνικό Χρέος, Μνημόνιο,


















































Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου
Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν - Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία
Jerusalem Post: Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Πακιστάν προσκάλεσαν το Ιράν να προσχωρήσει στο νεοσυσταθέν αμυντικό σύμφωνο της Μέκκας
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωζώνη θέλει να αποφύγει ένα θερμό καλοκαίρι, εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, σχολιάζοντας τη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικούς χρέους.
Όπως επισημαίνει: «Οι προσπάθειες του Eurogroup είναι σαφείς: θέλει να αποφύγει με κάθε τίμημα ένα θερμό καλοκαίρι και μια νέα κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης. Το προσφυγικό που παραμένει άλυτο πρόβλημα και η εύθραυστη συμφωνία με την Τουρκία είναι επαρκείς προκλήσεις. Κυρίως όμως θέλουν να παρουσιάσουν στο βρετανικό εκλογικό σώμα λίγες εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα για το Brexit μια κάπως ικανοποιητική λύση. Το ότι οι δανειστές ήδη το 2018, όταν θα έχει τελειώσει το πρόγραμμα βοήθειας θα βρεθούν και πάλι στην προηγούμενη κατάσταση φαίνεται σε αυτούς τους βραχυπρόθεσμους υπολογισμούς να παίζει, στην καλύτερη περίπτωση, ένα δευτερεύοντα ρόλο».
























































