ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκπληξη! Μήπως τελικά δεν ήταν μια απλή σύμπτωση το γεγονός ότι ο θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης έδωσε το «παρών» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο να σημειωθεί ότι ήταν και το πρώτο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόμματος.
Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία ο Μάριος Γεωργιάδης εμφανίζεται να είναι υποστηρικτής του αρχηγού της κεντροδεξιάς παράταξης.
Κι όμως όσο παράξενο και αν ακούγεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων είναι μέλος της ομάδας «Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρχηγός της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».

























































