ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονες επικρίσεις κατά της αντιπολίτευσης για τη στάση που τηρεί έναντι του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της αξιολόγησης διατύπωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον Σκάι.
«Όσοι άφησαν τη χώρα και τους πολίτες της βορά στους επιχειρηματίες και τα ιδιωτικά συμφέροντα, όσοι ισοπέδωσαν τους πολίτες με την πολιτική τους, όσοι ψήφισαν τη συμφωνία του καλοκαιριού και τώρα εμφανίζονται ενάντια στα μέτρα και υπερασπιστές υποτίθεται της κοινωνίας και των πολιτών, θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν έχουν “μνήμη χρυσόψαρου”» είπε.
«Το ότι η Ν.Δ. θα ψηφίσει ενδεχομένως κάποια από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, εγώ δεν θέλω να το κρίνω ως θετικό ή ως αρνητικό, θα το θεωρούσα αυτονόητο από τη στιγμή που ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία του Αυγούστου» πρόσθεσε.
























































