ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονες επικρίσεις κατά της αντιπολίτευσης για τη στάση που τηρεί έναντι του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της αξιολόγησης διατύπωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον Σκάι.
«Όσοι άφησαν τη χώρα και τους πολίτες της βορά στους επιχειρηματίες και τα ιδιωτικά συμφέροντα, όσοι ισοπέδωσαν τους πολίτες με την πολιτική τους, όσοι ψήφισαν τη συμφωνία του καλοκαιριού και τώρα εμφανίζονται ενάντια στα μέτρα και υπερασπιστές υποτίθεται της κοινωνίας και των πολιτών, θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν έχουν “μνήμη χρυσόψαρου”» είπε.
«Το ότι η Ν.Δ. θα ψηφίσει ενδεχομένως κάποια από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, εγώ δεν θέλω να το κρίνω ως θετικό ή ως αρνητικό, θα το θεωρούσα αυτονόητο από τη στιγμή που ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία του Αυγούστου» πρόσθεσε.
























































