Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας προς κυβέρνηση: «Είστε άπαιχτοι, υποκριτές, ψεύτες, θεομπαίχτες»

Κουτσούμπας προς κυβέρνηση: «Είστε άπαιχτοι, υποκριτές, ψεύτες, θεομπαίχτες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη φράση «είστε άπαιχτοι, υποκριτές, ψεύτες, θεομπαίχτες» ξεκίνησε την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουσούμπας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Έκανε αναφορά και στην Eurovision. Συνέδεσε την Eurovision με τα εγκαίνια του ΤΑΡ και τους ανταγωνισμούς για τους αγωγούς ενέργειας λέγοντας ότι «μέρος αυτού του ανταγωνισμού είδαμε στην φετινή ξεφτίλα της Eurovision».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «υπηρετεί την καπιταλιστική ανάπτυξη των κερδών των λίγων» και επεσήμανε: «περίσσεψαν οι πανηγυρισμοί για το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη ρύθμιση για το χρέος. Μαζί περίσσεψαν οι υποκρισίες, καθώς θεωρείτε ως θετική είδηση ότι κλείνει η αξιολόγηση με ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο σκούπα. Όμως είναι και το θράσος σας απύθμενο, αφού φέρνετε τον αυτόματο κόφτη των δαπανών».

«Ποιον κοροϊδεύετε όταν υποστηρίζετε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα;», ρώτησε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε «ακόμη πιο θρασύ» το επιχείρημα ότι ο κόφτης δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει «πακέτα στήριξης για τα πολιτικά αφεντικά σας, τους ομίλους, τις κατασκευαστικές, τις εταιρείες επικοινωνίας», ενώ επεσήμανε ότι «οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να φιλτράρουν κάθε πληροφορία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση – παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Έρχεται ιστορική έκδοση για τον ηρωικό δημοσιογράφο του Πόντου, Νίκο Καπετανίδη

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...