Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρουκέτα Τελιγιορίδου για Κυριάκο και Στουρνάρα – “Δώρο” 1 δισ. ευρώ (βίντεο)

Ρουκέτα Τελιγιορίδου για Κυριάκο και Στουρνάρα – “Δώρο” 1 δισ. ευρώ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βόμβα από εκεί που δεν το περιμένανε επεφύλασσε η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου κατά την ομιλία της στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Η κα Τελιγιορίδου αναγνωρίζοντας τις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει σήμερα η κυβέρνηση και οι κυβερνητική πλειοψηφία, τόνισε πως θα μπορούσαν τα μέτρα άνω του ενός δισ. ευρώ να έχουν αποφευχθεί, παραπέμποντας σε μία τροπολογία… νύχτας με την υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, η κα Τελιγιορίδου κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τροπολογία η οποία χάριζε σε δύο γνωστές πετρελαϊκές εταιρίες πρόστιμα και φορολογικές παραβάσεις για την περίοδο 2010 – 2011 ύψους σχεδόν ενός δισ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Η “βόμβα” της Ολυμπίας Τελιγιορίδου μονάχα τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε ως “αποδέκτη” και τον νυν πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος μετά την προχθεσινή παρέμβασή του υπέρ των θέσεων της ΝΔ έχει προκαλέσει το μένος του Μεγάρου Μαξίμου και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στο πρωθυπουργικό επιτελείο εκτιμούν πως ο κ. Στουρνάρας λειτουργούσε υπέρ της επαλήθευσης του σεναρίου της Αριστερής Παρένθεσης. Πέραν τούτου, εκτιμούν ότι με την κλήση της Εξεταστικής Επιτροπής να παραδώσει τα στοιχεία που του ζητήθηκαν με τη χθεσινή επιστολή για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα από τις τραάπεζες την περίοδο 2005-14 έρχεται σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Ενδεικτική του μένους του Μαξίμου είναι και η αναφορά φυσικά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος κατά την ομιλία του στη Βουλή υπενθύμισε με νόημα πως “οι δημόσιοι υπάλληλοι ξεχνούν ότι 15,000 θα οδηγούνταν στην απόλυση με την 5η αξιολόγηση, με υπογραφές Σαμαρά και Στουρνάρα”, βάζοντας στο ίδιο ακριβώς κάδρο τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...