ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα σημαντική, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.
Όπως δήλωσε ο κ. Μάρδας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου δεν έχει παρά να δώσει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας.
Σημείωσε ακόμη πως «η επίσκεψη είναι επακόλουθο μιας μεγάλης προετοιμασίας που έχει γίνει» και πρόσθεσε πως για να πραγματοποιηθεί «σημαίνει ότι έχουν τεθεί κάποιοι στόχοι και οι κ. Πούτιν και Τσίπρας, θα συναντηθούν εδώ έτσι ώστε να θέσουν σε εφαρμογή την ολοκλήρωση αυτών των στόχων».
Τόνισε ακόμη πως είναι έντονο το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον για αρκετούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στις μεταφορές.
























































