ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Μνημόνιο, Πιέρ Μοσκοβισί, Πολ Τόμσεν,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή της κυβέρνησης να μην υλοποιήσει οκτώ από τα προαπαιτούμενα που θέτουν οι δανειστές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εκφράζει σε επιστολή του στους Θεσμούς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος να υλοποιηθούν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», στην επιστολή του με αποδέκτες τους Πιερ Μοσκοβισί (Κομισιόν), Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) προβάλλει τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, μία εκ των οποίων αφορά στα ειδικά μισθολόγια. Με βάση τις πληροφορίες, η κυβέρνηση αρνείται να αποσύρει τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει τη δυνατότητα να υπάρξει «ξεπάγωμα» των ειδικών μισθολογίων έως τις 31/12/16 και επιμένει στη διατήρησή της, όπως εξήγγειλε και από τη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.
Επίσης, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ανταποκριθεί στην απαίτηση των θεσμών να απαντήσει επακριβώς ποιο θα είναι το εναλλακτικό της σχέδιο σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει αποτελεσματικά εκείνο για τον ΑΔΜΗΕ, ενώ ένα άλλο σημείο τριβής είναι το αίτημα των Θεσμών να καταργηθεί η κατηγορία των συντάξεων που δίνονται για λόγους ατυχημάτων.
Σε κάθε περίπτωση, οι τροπολογίες που θα περιλαμβάνουν τα τελευταία προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναμένεται να ενσωματωθούν με τη μορφή τροπολογιών σε νομοσχέδια που συζητούνται στη Βουλή, πιθανόν την Τετάρτη ή ακόμα και νωρίτερα, προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης.
























































