Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σόου με ύβρεις από Χρυσαυγίτες: Άντε γ@@@σου (βίντεο)

Νέο σόου με ύβρεις από Χρυσαυγίτες: Άντε γ@@@σου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γλώσσα πεζοδρομίου με χυδαίες ύβρεις χρησιμοποίησαν για άλλη μια φορά μέσα στη Βουλή βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όλα ξεκίνησαν όταν απερρίφθη οταν η Χρυσή Αυγή ζήτησε να προσκληθεί ένας συγκεκριμένος φορέας κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου στην Επιτροπή της Βουλής.

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής δεν έγινε δεκτή με το επιχείρημα ότι ήταν ήδη μεγάλη η λίστα των φορέων και επίσης δεν εκπροσωπούσαν μεγάλο μέρος ενός κλάδου με αποτέλεσμα οι χρυσαυγίτες βουλευτές Λαγός, Παναγιώταρος και Καρακώστας να “εκραγούν”.

“Δεν θα μας πείτε εσείς ποιους θα καλέσουμε” είπε αρχικά ο κ. Καρακώστας της Χ.Α με την Πρόεδρο της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη να γνωστοποιεί ότι θα θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία. “Τότε γιατί ζητάτε τη γνώμη μας; Δεν είναι μαγαζί σας εδώ” φώναξε ο Ηλίας Παναγιώταρος και τα αίματα άρχισαν να ανάβουν.

“Οι φορείς δεν είναι απόφαση του προέδρου αλλά συναπόφαση των πολιτικών δυνάμεων. Η δική σας πρόταση θα τεθεί σε ψηφοφορία” είπε η κα Καφαντάρη με τον κ. Παναγιώταρο να ανταπαντά: “Γιατί εμείς τι είμαστε; Στο πηγάδι κατουρήσαμε;”.Στο σημείο εκείνο η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. “Αυτά που κάνετε δεν έχουν γίνει πουθενά” φώναξε ο κ.Λαγός ενώ ο κ. Παναγιώταρος ακούστηκε να φωνάζει ” Όποιον έχετε κέφια θα καλείτε;”. “Έχετε ξεφτιλιστεί. Τώρα διαβάζετε τον Κανονισμό. Διασύρεστε” φώναξε στην κα Καφαντάρη ο Γ.Λαγός βλέποντας την Πρόεδρο της Επιτροπής να ανοίγει το βιβλιαράκι με τον Κανονισμό.

Τη συγκεκριμένη στιγμή τον λόγο είχε ο Ν.Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στους Χρυσαυγίτες βουλευτές χειροκροτούμενος μάλιστα από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. “Είστε δημοκρατικοί φασίστες και κάνετε ό,τι θέλετε. Είναι ντροπή σας και απαράδεκτο για το Κοινοβούλιο. Δημοκρατική Δικτατορία έχετε γίνει” φώναξε ο Γ.Λαγός για να ακολουθήσει …κόλαση.

“Κάτσε κάτω ρε” ακούστηκε από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσαυγίτη βουλευτή. “Βουλώστε το ρε καραγκιόζη. Βλ… επειδή μου είπες εσύ θα καθίσω; Άει γ… ρε” ακούστηκε από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής με τη συνεδρίαση να διακόπτεται.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...