Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Ο Βενιζέλος θα πάει στη Ν.Δ.

Λεβέντης: Ο Βενιζέλος θα πάει στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αδιέξοδο θα φανεί το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας ότι δεν «τραβάει» ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την  ομιλία του την Τετάρτη και την Τρίτη είχε συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκειά της αναφέρθηκε και το «πηγαδάκι» που είχε στα Ποσειδώνια, όταν βρέθηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο πρόεδρος της ΝΔ του έδειξε προς την πλευρά του πρωθυπουργού, λέγοντας «με αυτούς εδώ να κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση;». «Ακόμη και με τον εχθρό μπορεί να κάνει κάποιος οικουμενική», του απάντησε ο κ. Λεβέντης, σύμφωνα με τα όσα είπε.

Ακόμη, ανέφερε ότι του αρέσει περισσότερο να συζητά με τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, από τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί θέλει να τους πείσει για την οικουμενική, ενώ σχολίασε ότι η Φώφη Γεννηματά αλλάζει συνεχώς θέσεις, αναφερόμενος στη στάση της στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε αρνητικά για την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη υπέρ του Κώστα Σημίτη, εκτίμησε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πάει στη ΝΔ μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι διευκολύνει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος και με το οποίο εκλέχθηκε πρωθυπουργός.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε η Ντόρα Μπακογιάννη και του ζήτησε να υπογράψει την πρόταση της να γίνει ειδική συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών για τα θέματα της Αγιάς Σοφιάς και των Τσάμηδων, και εκείνος αρνήθηκε.

Τέλος, περιέγραψε στους δημοσιογράφους και την πρώτη συνάντηση που είχε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην αρχαία Ολυμπία, και σημείωσε πως του έκανε εντύπωση το γεγονός πως εκείνος πήγε κοντά του για να τον χαιρετίσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...