ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης, Πλατεία Συντάγματος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους θέλουν να διαμαρτύρονται στο πλαίσιο του Συντάγματος» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας σήμερα τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε», λέγοντας πως «είναι κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «»ι συνταγματικές προβλέψεις για τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος είναι γνωστές και δεν χωρά δεύτερη ανάγνωση ή διαφορετική προσέγγιση» και τόνισε πως ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι «η συζήτηση που ξεκινά δείχνει την διάθεση της κυβέρνησης σε ανοιχτή προσέγγιση, προτάσεις και διάλογο».
Όπως ανέφερε ο ίδιος, ενδεχομένως να γίνουν νέες ρυθμίσεις και διατάξεις που θα προβλέπουν έναν διευρυμένο ρόλο στα δημοψηφίσματα.
Σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου από το λαό, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν εάν θα πάμε σε μια τέτοια πολιτειακού χαρακτήρα αλλαγή, επισημαίνοντας πως στη χώρα δεν ταιριάζουν άλλα μοντέλα που ισχύουν σε άλλες χώρες.
























































