Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρ. Σπίρτζης: “Αυτό είναι το νέο σενάριο θεατρικής πρόζας της ΝΔ”

Χρ. Σπίρτζης: “Αυτό είναι το νέο σενάριο θεατρικής πρόζας της ΝΔ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή και απαξιωτική είναι η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που ζητά την παραίτησή του, ή έστω να τον παραιτήσει ο Πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Μεταφορών να κάνει λόγο για αποτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε από το «λέτε ψέμματα», συνέχισε με «ζητάμε εκλογές», «φύγετε τώρα» και «offshore υπουργών» καταλήγοντας στο «παραιτηθείτε».

«Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της ΝΔ, είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της Κυβέρνησης.

»Όποια όμως τακτική κι αν ακολουθήσει η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα, από τις άθλιες πολιτικές που είχαν ακολουθήσει, από τους μηχανισμούς κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τη διαφθορά και τη διαπλοκή των συμφερόντων που είχαν υπηρετήσει.

»Εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν. Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: “Όλα στο φως”» καταλήγει στη δήλωση του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει την παραίτησή του για δήλωσή του σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, λέγοντας ότι «αν δεν μπορεί, ας παραιτηθεί. Ή ας τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός».

«Ο κ. Σπίρτζης “πονάει” για την ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση του Ελληνικού θεωρώντας το τίμημα πολύ μικρό. Ένα έργο πνοής για τους πολίτες, με χιλιάδες θέσεις εργασίας το καθυστερούν με τις ιδεοληψίες τους και την ανικανότητά τους. Η Κυβέρνηση αυτή Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει κανείς τους» κατέληγε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Παρασκευή το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...