ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Σοφία, Αλβανία, Ναζί, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Τίρανα, Τουρκία,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρό μήνυμα τόσο στην Τουρκία όσο και την Αλβανία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον απόηχο των γεγονότων με την Αγία Σοφιά και τους… Τσάμηδες.
Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real news αναφέρουν πως ο ανώτατος πολιτειακός παράγων της χώρας τόνισε μιλώντας σε στενούς τους συνεργάτες πως «η πρόκληση της Τουρκίας δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά ευθέως κατά του ευρωπαϊκού και του εν γένει δυτικού πολιτισμού. Ας αναλογιστούμε ότι η Αγία Σοφία είναι μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO».
Στην ίδια σκληρή γραμμή ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε αναφορικά με τα έκτροπα – προβοκάτσια Αλβανών εθνικιστών στα Τίρανα πως «αν η Αλβανία σέρνεται πίσω από τους συνεργάτες και τους νοσταλγούς των ναζί, είναι δικό της ζήτημα. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να “πουλάει” φιλία στην Ελλάδα».
























































