Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρό πρέσινγκ Καμμένου με το χαμένο “καραμανλικό” DNA της ΝΔ

Σκληρό πρέσινγκ Καμμένου με το χαμένο “καραμανλικό” DNA της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να διεμβολήσει τη Νέα Δημοκρατία χτυπώντας στο “καραμανλικό” DNA της επιχειρεί ξεκάθαρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπως διαφάνηκε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ που χαρακτηρίστηκε προθάλαμος του Συνεδρίου.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας πολιτικός που αν μη τι άλλο γνωρίζει τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας όσο λίγοι, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό ότι διατηρεί επαφές με πολλά στελέχη του λεγόμενου “καραμανλικού” μπλοκ μέχρι και σήμερα.

Ως εκ τούτου είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ μονάχα ήρεμη δεν είναι, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι στις επόμενες εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκπαραθυρώσει πολλά στελέχη του χώρου από τα ψηφοδέλτια για να βάλει “μεταγραφές” από κόμματα του κέντρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για να δημιουργήσει τη λεγόμενη “μεταρρυθμιστική ομπρέλα” υπό την ηγεσία του.

Για αυτό το λόγο και ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στην καρδιά του μέσου καραμανλικού, τόνισε στη χθεσινή συνεδρίαση πως “για πρώτη φορά δεν συγκρουστήκαμε απλώς με τη διαπλοκή και τη διαφθορά και τους νταβατζήδες, όπως έλεγε ο Καραμανλής. Τους νταβατζήδες τους τελειώσαμε» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, διαβεβαιώνοντας στη συνέχεια το σώμα της συνδιάσκεψης ότι «όλο αυτό τον καιρό μέχρι σήμερα, ποτέ δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να μην βρήκαμε τη λύση ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, κάνοντας μία έντιμη συμφωνία ενώπιον του ελληνικού λαού και χωρίς κανένα συμφέρον».

Αμέσως μετά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επέλεξε να δώσει το σύνθημα για το άνοιγμα του κόμματος, τονίζοντας στην πορεία ως τη σύγκληση του Συνεδρίου των ΑΝΕΛ, «να ξεχάσουμε όλοι τις διαφορές που μπορεί να είχαμε μέχρι τώρα με κάποιους που ήρθαν, δεν άντεξαν και έφυγαν. Να ανοίξουμε τις πόρτες και να καλέσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού να έρθει κοντά μας».

Η έκκληση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του tribune δεν έχει περάσει απαρατήρητη και από τη Συγγρού, που παρά τα μικρά δημοσκοπικά ποσοστά της ΝΔ εκτιμάται ότι μπορεί να προκαλέσει φθορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και αυτό διότι στη Συγγρού έχουν φτάσει πληροφορίες για γειτνίαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με χαμηλότερα και μεσαία “καραμανλικά” στελέχη που βλέποντας εαυτούς εκτός της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αναζητούν πολιτική στέγη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...