Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έντονοι διαξιφισμοί για τη συγκέντρωση των… απολιτίκ “Παραιτηθείτε”

Έντονοι διαξιφισμοί για τη συγκέντρωση των… απολιτίκ “Παραιτηθείτε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εν όψει της συγκέντρωσης του κινήματος «Παραιτηθείτε» που διοργανώνεται στις 18.30 στο Σύνταγμα.

Σε δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε πως «το ‘παραιτηθείτε’ είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή».

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου», είπε συγκεκριμένα η κ. Γεροβασίλη ερωτηθείσα σχετικά με το κίνημα «Παραιτηθείτε».

«Αντιδημοκρατικές» χαρακτήρισε τις απόψεις της κ. Γεροβασίλη ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε, «η δήλωση για εχθρική ενέργεια προς τη χώρα, είναι πρωτάκουστη, επιχειρείται η τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε να μην πάει στο Σύνταγμα».

«Οι αντιδημοκρατικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προβληματίσουν νομίζω κάθε εχέφρων Έλληνα, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής άποψης. Αυτοί είναι κανονικοί φασίστες», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ..

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την επιστολή του Κυρ. Μητσοτάκη στον Ν. Βούτση για «κυβερνητικές πρακτικές υποβάθμισης» της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πανικό και απογοήτευση, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ: «Από το “φύγετε” και το αίτημα για εκλογές, που έδωσε τη θέση του στις γραφικότητες του “παραιτηθείτε” και στον δήθεν “αυταρχισμό” της κυβέρνησης, βλέπουμε  τη Ν.Δ. να βουλιάζει στον βούρκο της αναξιοπιστίας. Όσο και να επενδύει στην καταστροφή και να κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει, η πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβεται».

Κυβερνητικοί παράγοντες σχολίαζαν χθες για τη στάση της Ν.Δ. ότι «μια ημέρα πριν από την κινητοποίηση των απίθανων “παραιτηθείτε”, σπεύδει να ανακαλύψει κλίμα “αντιδημοκρατικής εκτροπής” και “οικονομικής δυσπραγίας”, (παρακάμπτοντας φυσικά την περίοδο 2010-2014) ώστε να το συνδέσει με το αυριανό αντικυβερνητικό event και να της βγει το αφήγημα».

Απαντώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για καλπάζουσα αυταρχικότητα. «Ομολογούν ότι είναι η χειρότερη και αυταρχικότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, επισήμανε  η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Να πάνε οι άνθρωποι, να το ευχαριστηθούν. Καπελάκι και νεράκι να έχουν, γιατί έχει ζέστη» σχολίασε τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου (βίντεο)

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

«Καρφιά» Βερβεσού για το Μάτι: «Αίφνης, κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών στη Δικαιοσύνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...