ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρεί ως τον ιδανικότερο για να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια ο Παναγιώτης Πικραμμένος.
«Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κυριάκος είναι αυτή τη στιγμή το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η χώρα», δήλωσε στο Bloomberg ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός το 2012.

Μάλιστα επεσήμανε πως «όταν είσαι ηγέτης, δεν ανακαινίζεις απλώς το παλιό σπίτι. Τα ανατινάζεις όλα και είτε κερδίζεις ή χάνεις το παιχνίδι», για να συμπληρώσει τη βεβαιότητά του ότι «ο Κυριάκος θα κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα».
Ο πρώην πρωθυπουργός παρατήρησε επίσης πως το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης είναι «υφεσιακό» και σε συνδυασμό με «τις άτολμες μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, δεν επαρκεί για να οδηγήσει τη χώρα σε μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης».
Εκτιμά δε πως «πρόκειται για δυσάρεστες μεταρρυθμίσεις που είναι προς τη λάθος κατεύθυνση».
























































