ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Δημοψήφισμα, Εθνικό Μέτωπο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Μαρίν Λεπέν,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον καλύτερο σύμμαχό της στο ευρωσκεπτικιστικό – ακροδεξιό της πρόγραμμα βρήκε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, η οποία ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όπως της Βρετανίας σε κάθε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Αυτό το οποίο ζητώ είναι ένα δημοψήφισμα στη Γαλλία. Κάθε χώρα της Ε.Ε. θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί με δημοψήφισμα», δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.
«Έχουν περάσει 11 χρόνια αφότου οι Γάλλοι κλήθηκαν σε δημοψήφισμα και την τελευταία φορά ο λόγος τους προδόθηκε», πρόσθεσε η κ. Λεπέν, αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του 2005 για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.
«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της Πέμπτης, η Ε.Ε. βρίσκεται υπό διάλυση» συνέχισε η ίδια.
«Μπορεί κανείς να περιμένει τον κατακλυσμό, την έκρηξη, ή να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι και να οικοδομήσουμε την Ευρώπη των Εθνών, που θα αντικαταστήσει την ολοκληρωτική Ε.Ε. που γνωρίζουμε σήμερα», υπογράμμισε κ. Λεπέν και τάχθηκε υπέρ του Brexit.
























































