ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμα νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Μπορεί, σε θεωρητικό επίπεδο, οι εκλογές να αργούν ωστόσο οι ζυμώσεις σε όλους τους χώρους συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σε ορισμένες περιπτώσεις αποδίδουν καρπούς.
Πάρτε για παράδειγμα τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού κ. Χάρη Θεοχάρη που ετοιμάζει πολιτική κίνηση που πρόκειται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Ο κ. Θεοχάρης σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό είναι έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα τη διακήρυξη της «Δημοκρατικής Ευθύνης». Αυτό είναι – σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα – το όνομα του κόμματος στο οποίο το παρών δίνει και ο Αλέκος Παπαδόπουλος.
Το κόμμα δεν θα είναι αρχηγικό και θα έχει ως στόχο τη σύγκληση κεντρώων, μεταρρυθμιστικών και αναπτυξιακών δυνάμεων.
























































