ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκίντερ Έτινγκερ, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Φερέφωνο της διαπλοκής» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε νωρίτερα κατά της κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«Η Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία για να υπενθυμίζει ότι είναι φερέφωνο της διαπλοκής. Στη σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., αφού αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το θεσμικό πλαίσιο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι “απορυθμισμένο”, ότι υπάρχουν σημάδια “ασυδοσίας”, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει λόγο για “παθολογίες του παρελθόντος”, έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαιώνιση του ίδιου παράνομου καθεστώτος», ανέφερε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.
Κάλεσε επίσης τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. αντί «να λασπολογεί κατά της κυβέρνησης», να εξηγήσει στον ελληνικό λαό «ποιες κυβερνήσεις και ποια κόμματα συνέπραξαν στη δημιουργία των ‘παθολογιών’ στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» και «ποια είναι η θέση του κόμματος του αναφορικά με το αν τηρήθηκαν οι αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού, στους όρους δανειοδότησης των ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα κατά το πρόσφατο διάστημα».
«Τον καλούμε επίσης να θυμηθεί ποιος μπλοκάρισε τη σύσταση του ΕΣΡ, για το οποίο τώρα τόσος πολύς λόγος γίνεται», επισήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενος εάν «τελικά έχει κάποια θέση η Ν.Δ. σχετικά με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εκτός από τις υπαγορεύσεις του συστήματος διαπλοκής που τη στηρίζει;».
























































