ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πολωνία,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, αναμένεται να έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συνάντηση θα γίνει με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου και θα είναι διάρκειας μισής ώρας περίπου.
Η ατζέντα θα περιλαμβάνει το ελληνικό πρόγραμμα και το χρέος, ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη (ιδίως το Brexit), το προσφυγικό, αλλά και θέματα περιφερειακής ασφάλειας.
Η συνάντηση κρίνεται υψίστης σημασίας, ενώ έρχεται την ώρα που το ΝΑΤΟ θα έχει ως κύριο μενού της Συνόδου τις σχέσεις της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας με τη Μόσχα και τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας προς την ΕΕ.
Έτσι, ο Μπαράκ Ομπάμα μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ… παίρνει σειρά για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.
























































