ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπήρχαν βουλευτές της ΝΔ, χθες στη Βουλή, που με δυσκολία κρατήθηκαν και δεν ξέσπασαν σε γέλια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως την περίοδο της Χούντας ήταν πολιτικός κρατούμενος.
Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, όμως δεν κρατήθηκε και εξέφρασε στο Twitter την απογοήτευσή του για τη χθεσινή εικόνα του προέδρου της ΝΔ… που αν μη τι άλλο γελοιοποιεί σταθερά τον τελευταίο καιρό, τη συντηρητική παράταξη.
“Η αυτογελοιοποίηση ειναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί…κι ακόμη χειρότερο είναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες…”, έγραψε στο twitter.
























































