Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λεβέντης στηρίζει Τσίπρα και βλέπει …εφιάλτες λόγω Φώφης

Ο Λεβέντης στηρίζει Τσίπρα και βλέπει …εφιάλτες λόγω Φώφης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα Τρίτη, όπως και προηγούμενες τελευταίες ημέρες, για τις πολιτικές του επιλογές, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Μάλιστα σ΄,ημερα Τρίτη μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Plan X και τα capital controls, ο Βασίλης Λεβέντης προχώρησε ακόμη ένα βήμα τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν ευθυνόταν για τις όποιες καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση καθώς τον παρέσυρε ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ο Βαρουφάκης παρέσυρε τον κ. Τσίπρα ότι θα υποχωρήσει η Μέρκελ. Παρασύρθηκε ο Τσίπρας και χάσαμε χρόνο. Να μην φτάσουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι ο Τσίπρας είχε συναινέσει να πάμε στο Νομισματοκοπείο και στη δραχμή» υποστήριξε αιτιολογώντας την άρνηση της Ένωσης Κεντρώων να υπερψηφίσει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή.

Την ίδια στιγμή απέκρουσε ότι είναι «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Φώφης Γεννηματά για την στάση της στο θέμα του εκλογικού νόμου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απέδωσε στην αγάπη του στις κυβερνήσεις συνεργασίας το φημολογούμενο «φλέρτ» με τον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που κατήγγειλε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με τη στάση της κάνει δώρο στον Κ. Μητσοτάκη τις 50 έδρες.

« Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Σηκώνομαι τη νύχτα και προσπαθώ να καταλάβω τη στάση της Φώφης» είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και διατύπωσε υπαινιγμούς για «αλισβερίσι» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως η Ένωση Κεντρώων είναι δεκανίκι είπε « θα φανεί στις επόμενες εβδομάδες ποιος είναι δεκανίκι ποιου».

Βεβαίωσε με ένταση την Βουλή ότι ουδέποτε ο κ. Τσίπρας « προς τιμή του» δεν του ζήτησε να γίνει δεκανίκι.

Και εξήρε τη στάση του πρωθυπουργού ότι στον εκλογικό νόμο και ότι δεν έβαλε κανένα μπόνους παρά το γεγονός όπως είπε ότι τον έπαιρναν βουλευτές της ΝΔ και τον προειδοποιούσαν ότι θα τον πουλήσει.

Διαφοροποιήθηκε πάντως σε ότι αφορά τις προτάσεις Τσίπρα για το Σύνταγμα για την εκλογή προέδρου και δημοψηφίσματα και σημείωσε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρείται το Σύνταγμα.

Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να δείξει με τη συμπεριφορά του ότι επιδιώκει τη συναίνεση, να καλεί συχνότερα τους αρχηγούς να μην αιφνιδιάζει με τα νομοσχέδια κλπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...