Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Δεν είστε κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι, κύριοι της Ν.Δ.

Δραγασάκης: Δεν είστε κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι,  κύριοι της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το 2015 ήταν μια μάχη σε ένα πόλεμο που δεν έχει τελειώσει. Ήταν ένας πόλεμος με επίδικο τη δημοκρατία στο επίπεδο της Ευρώπης για την επίτευξη μας συμφωνίας που θα ενσωμάτωνε τη βούληση του ελληνικού λαού με τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία», ανέφερε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε ότι «ο πόλεμος αυτός έγινε με ασύμμετρα μέσα από ένα ξεκάθαρο εκβιασμό με όπλο την οικονομική ασφυξία» και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι και δικές της δυνάμεις συμμετείχαν στον ασύμμετρο αυτό πόλεμο στοιχηματίζοντας στην «αριστερή παρένθεση».

«Ποιος ευθύνεται για την οικονομική ασφυξία;», διερωτήθηκε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε αρχές Φεβρουαρίου του 2015; Προσπαθείτε να γίνετε κατήγοροι αλλά είστε κατηγορούμενοι», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και προσέθεσε ότι η οικονομική «ασφυξία» του Φλεβάρη του 2015 δεν «έτυχε», αλλά ήταν προϊόν σχεδίου.

«Το ομολόγησε άλλωστε λίγο καιρό πριν ο κ. Σαμαράς», ανέφερε και υπογράμμισε «ότι δεν επένδυσε στην κατάρρευση της χώρας όλη η τότε κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, αλλά μέρος της».

“Η ΝΔ είναι σε κρίση ταυτότητας”

Συνεχίζοντας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι «το δήθεν success story Σαμαρά το 2014 στήθηκε με δανεικά, “στεγνά” ταμεία και προετοιμασία οικονομικής ασφυξίας για την κυβέρνηση» και πως το 2015 η ελληνική κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση μ’ ένα κράτος «αθωράκιστο» αλλά κι εν μέρει «διαβρωμένο».

«Η ΝΔ είναι σε κρίση ταυτότητας. “Αντιλαικίζει” λαϊκίζοντας, καμώνεται τη φιλελεύθερη ούσα συντηρητική. Μιλά για το αύριο με όρους του χθες», υπογράμμισε ο κ. Δραγασάκης.

«Εμείς σχεδιάζουμε ήδη το μέλλον, προετοιμαζόμενοι για τις μάχες που μας περιμένουν. Αφήνουμε τη ΝΔ πίσω στο “χθες”» τόνισε καταλήγοντας ο κ. Δραγασάκης και ζήτησε από τη Βουλή να καταψηφίσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος – Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...