ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντάς το «offshore εταιρεία της πραγματικής Ν.Δ.». Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτήν τη στιγμή δεν με εκφράζει».
Κατηγόρησε τη Ν.Δ. «κάνει πλάτες» στην κυβέρνηση και ότι βρίσκεται «εν υπνώσει».
Σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και με πατριωτικές δυνάμεις της Κεντροδεξιάς, λέγοντας ότι με αυτές έχει «κοινό DNA».
Μεταξύ άλλων είπε ότι πρέπει «η Ν.Δ. να γυρίσει στον ελληνικό να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, διότι άλλα λέγαμε στο Ζάππειο και άλλα εφαρμόσαμε».
Και αναφερόμενος στο κόμμα Εθνική Ενότητα, των Γ. Καραταζαφέρη και Τ. Μπαλτάκου, είπε ότι «κάτω από κάποιες προϋποθέσεις θα μπει στη Βουλή. Γι’ αυτό το θέμα νεότερα θα έχουμε τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου».
























































