Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαλάφας: “Λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά εκλογές το 2019”

Μπαλάφας: “Λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά εκλογές το 2019”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019», δηλώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας.

Ο κ. Μπαλάφας τονίζει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι “Η απλή αναλογική είναι νόμος του κράτους για πρώτη φορά. Η Αριστερά υλοποίησε μια από τις βασικές της δημοκρατικές δεσμεύσεις. Η απόφαση αυτή μάλιστα ελήφθη από το Κοινοβούλιο με αυξημένη πλειοψηφία. Ποιες εκλογές λοιπόν; Τι μπορεί να απειλεί την κυβερνητική τετραετία; Η ασυνέπεια άλλων κομμάτων με τις δικές τους διακηρύξεις και τις δικές τους παλαιότερες προτάσεις νόμων, γιατί να αποτελεί λόγο εμείς να πάμε σε εκλογές; Λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019”.

Σχετικά με την υστέρηση εσόδων ο κ. Μπαλάφας υποστηρίζει ότι «οι ταμειακές ροές δεν προξενούν καμία ανησυχία στην κυβέρνηση» και ότι «τα έσοδα του Ιουλίου σε ταμειακούς όρους ξεπερνούν τον στόχο, κατά 105 εκατ. ευρώ, περίπου», υπογραμμίζοντας ότι, όπως δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, «δεν θα ληφθούν νέα μέτρα».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητές του στο υπουργείο Εσωτερικών είπε ότι «όλα πρέπει να κατατείνουν στον στόχο βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τις επιχειρήσεις μέσα από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» και σημείωσε ότι «η πρόταση είναι να επιδιώξει η νέα μεταρρύθμιση την ουσιαστική βελτίωση αυτών των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Μιλώντας για τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, ο κ. Μπαλάφας υποστηρίζει ότι «οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων είναι κάτι σύνηθες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πολύ περισσότερο όταν στόχο έχουν τη χρήση τους υπέρ κοινωνικά αδύναμων ομάδων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...