ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Παπανδρέου, ΕΛΣΤΑΤ, Θόδωρος Καράογλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Καράογλου, τονίζοντας ότι ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ έσκαψε το λάκκο της Νέας Δημοκρατίας.
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Καράογλου κρίνεται ως μια ακόμη φωνή αντίδρασης προς την στάση που τηρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που με την σιωπή του για το ζήτημα του Γεωργίου, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καράογλου μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπεμφθεί ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέας Γεωργίου, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σχετικά με το έλλειμμα του 2009, έκανε λόγο για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων της τότε Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον κ. Παπακωνσταντίνου.
«Ο κ. Γεωργίου έσκαψε το λάκκο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει μέσα σε αυτόν τη χώρα» σημείωσε, κάνοντας λόγο για «βαρύτατες ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν».
























































