Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μισόλογα από ΝΔ για τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Μισόλογα από ΝΔ για τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μισόλογα και από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα καραγκούνη για τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην προέδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου,με αφορμή την εκ νέου παραπομπή του.

Ο κ. Καραγκούνης σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ, αρκέστηκε να δηλώσει σε χαμηλούς τόνους ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, έχει ευθύνες καθώς από «πράξεις και παραλήψεις η χώρα το 2010 οδηγήθηκε στο μνημόνιο», προφανώς ακολουθώντας την πολιτική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σιωπά για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, παρά τις εντονότατες αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος του και κυρίως από την καραμανλική πτέρυγα.

Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι η ΝΔ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη όσο αφορά την υπό δικαστική διερεύνηση υπόθεση, αλλά τόνισε πως «αυτό που έχει πολιτική ουσία και σημασία είναι ότι η χώρα το 2010 οδηγήθηκε στο μνημόνιο από πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου τότε είχε την διαπραγματευτική ισχύ και τα όπλα για να αποφύγει την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, αλλά δεν το έπραξε και η ευθύνη του είναι πολύ μεγάλη», είπε.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας έκανε, επίσης, λόγο για «πολύ άσχημη κατάσταση της οικονομίας όπως επιβεβαιώνουν και επίσημα πλέον τα οικονομικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας» και επανέλαβε το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προσφυγή στις κάλπες, αφού «η ακολουθουμένη πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί αποδεδειγμένα σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα», τα οποία όπως τόνισε, είναι θέμα χρόνου αυτά να επιφέρουν και πολιτικά αδιέξοδα.

«Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται ότι η χώρα μπορεί να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και των πλεονασμάτων αλλά κυρίως στη δημιουργία θέσεων εργασίας», προσέθεσε, προφανώς αγνωόντας το δημοσίευμα των Financial Times, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και επιμένοντας στη στείρα αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...