Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμανατίδης: Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή

Αμανατίδης: Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή, γιατί ακριβώς ξεδιπλώνεται το σχέδιο για το οποίο έχουμε ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό τον περασμένο Σεπτέμβριο», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9FM» του ΑΜΠΕ.

Όπως είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών, πρόκειται για «ένα σχέδιο το οποίο εφαρμοζόμενο θα έχει τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζουμε και προσδοκούμε, και είναι η πολιτική μας βούληση. Δηλαδή, η έξοδος από την κρίση και η επούλωση όλων των πληγών, που έχουν υποστεί οι κοινωνικές ομάδες».

Παραλληλα, ο Γ. Αμανατίδης τόνισε ότι μπορούν να γίνουν πολλά και στην πάταξη της φοροδιαφυγής και στις θεσμικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση και σημείωσε: «Εμείς μιλάμε για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Θέλουμε και πρέπει να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις, γιατί πέραν όλων των άλλων, των δικαιωμάτων των εργαζομένων, χτυπάει και τη »μαύρη« εργασία, βοηθάει και το ίδιο το ασφαλιστικό σύστημα. Το ξεδίπλωμα, λοιπόν, όλης αυτής της πολιτικής, που θα φέρει αποτελέσματα, είναι απαγορευτικό για να υπάρχει κλίμα εκλογών. Νομίζω ότι δεν βοηθάει κανέναν, και πρώτα από όλα δεν βοηθάει την ίδια τη χώρα. Θα έπρεπε η Νέα Δημοκρατία και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμβάλλουν θετικά με τις προτάσεις τους. Διαφορετικές; Διαφορετικές, αλλά με προτάσεις για το που πάει η χώρα».

Σε ότι αφορά στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για την ανάπτυξη και το που πάει η χώρα και τόνισε: «Νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά πράγματα προς τον ελληνικό λαό και νομίζω ότι το βήμα της ΔΕΘ θα είναι μια θετική προώθηση για την ελάφρυνση και των ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Ο βουλευτής Γιώργος Σταμάτης με τους Έλληνες μουσουλμάνους και Έλληνες Ρομά της Θράκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...