Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Φουντώνει” ο πόλεμος στη ΝΔ – Ανάρτηση “φωτιά” του Αντώναρου

“Φουντώνει” ο πόλεμος στη ΝΔ – Ανάρτηση “φωτιά” του Αντώναρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μια άκρως… φθινοπωρινή (πολιτικά) ανάρτηση εν μεσω Αυγούστου, από τα μαγευτικά Κουφονήσια ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, στέλνει ξεκάθαρο και έμπλεο πολίτικης ουσίας μήνυμα, σε συγκεκριμένα “κέντρα” παραπολιτικής και παρα-δημοσιογραφίας που εξ υφαίνουν σενάρια υπονομευτικά για την πολίτικη ομαλότητα άλλα και τους θεσμούς…

Δεν είναι ίσως άμοιρο πολίτικου συμβολισμού οτι η ανάρτηση απάντηση στα σενάρια, έρχεται σε μια συγκυρία που τα ίδια σεσημασμένα κέντρα από τα οποία διαχέονται, κλιμακώνουν τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή άλλα και του Προκόπη Παυλοπουλου με αφορμή την δικαστικη εξελιξη της υποθεσης Γεωργιου-ΕΛΣΤΑΤ!

Ταυτοχρονα εντονη ειναι η φημολογια για κυοφορουμενη παρεμβαση στο εσωτερικο της ΝΔ του πρωην προεδρου της Βαγγ Μειμαρακη με αφορμη την “αδρανεια” του κομματος στο συγκεκριμενο θεμα και τη συμπλευση με το ΠΑΣΟΚ και τους “εκσυγχρονιστες” του Σημιτη.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος

Τρεφω μεγάλη εκτίμηση, το έχω πει αλλωστε συχνά, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Μια εκτίμηση που στηρίζετσι όχι μόνο στη 45 χρονη γνωριμία μας και στίς μερικές φορές διαφορετικές απόψεις που είχσμε κατα τη κοινή μας διαδρομή στη κυβέρνηση Καραμανλή που καταφέρναμε πάντα να τις συγκεράζουμε με γνώμονα το εθνικό και δημόσιο συμφέρον. Αλλά γιατι και σήμερα όπως συνέβαινε πάντα ο καλός μου φίλος ξέρει να προβάλλει και να υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα. Γι αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι κι εκτός κι εντός συνόρων ( και κυρίως όσοι απο την πρώτη μερα κιόλας πριν καλά καλά εκλεγεί προσπαθούν να του βάλουν τρικλοποδιές) ότι ειναι ευχής εργον ότι θα είναι στην κορυφαία θέση της ελληνικής Πολιτείας για τρισήμιση χρόνια ακόμη. Τουλάχιστον. ΕΥΤΥΧΩΣ.

thefaq.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...