ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ματέο Ρέντσι, Μέγαρο Μαξίμου, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Σοσιαλιστές, Φρανσουά Ολάντ,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σειρά σημαντικών διεθνών επαφών ξεκινά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός, η Σύνοδος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Ηγετών την προσεχή Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει ως παρατηρητής στη Σύνοδο.
Παράλληλα η Αθήνα προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους ηγέτες του ευρωπαϊκού Νότου για τη Διάσκεψη που αναμένεται να γίνει στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου.
Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να μπουν στο επίκεντρο της συζήτησης τα ζητήματα που αφορούν στο κοινωνικό πρόσωπο της Ευρώπης και οι στόχοι για ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο και μείωση της ανεργίας και βεβαίως να ανοίξει η συζήτηση για τη δημοσιονομική χαλάρωση στην Ευρωζώνη.
Μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Ν. Υόρκη όπου θα συμμετάσχει και θα μιλήσει στην Γενική Ετήσια Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ο Mατέο Ρέντσι τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα», γράφει σε άρθρο του ο ιδρυτής της εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, Εουτζένιο Σκάλφαρι.
«Το έχουν ήδη συμφωνήσει και θα καλέσουν να λάβουν μέρος στη συνάντηση, την Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία», προσθέτει ο Σκάλφαρι, ο οποίος είχε τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιταλό πρωθυπουργό.
Στο πλαίσιο της συνομιλίας τους αυτής, ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης είπε, επίσης, στον ιδρυτή της Λα Ρεπούμπλικα, ότι «η Γερμανία τάσσεται υπέρ του να ενδιαφερθούν και για τις εξελίξεις στην Λιβύη και σε όλη την βόρεια Αφρική οι χώρες της νότιας Ευρώπης στην προσπάθεια να περιορισθεί η μετανάστευση και να αποφασισθούν και παρεμβάσεις στις αφρικανικές χώρες προέλευσης των μεταναστών».
























































