ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση κατά των κυβερνήσεων Καραμανλή εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επιστολή της Κομισιόν για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ– Γεωργίου, υποστηρίζοντας ότι αποκαλύπτονται οι ευθύνες της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας.
Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει επίσης ότι οι εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ καθώς και την (καραμανλική) Νέα Δημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ ειδικότερα σε ανακοίνωση του αναφέρει:
“Η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας. Μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν «ευήκοα ώτα» με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου.
Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας.
Οι νέες εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα, πολιτικά, ηθικά και θεσμικά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τα στελέχη εκείνα που πρωτοστάτησαν στην επικίνδυνη αυτή μεθόδευση.
Πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων.
Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.
Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπιμότητες και συνειδητά ψέματα που αποκαλύφθηκαν…”
























































