Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η ΝΔ κάνει ασκήσεις… αφωνίας για τις τηλεοπτικές άδειες

Γιατί η ΝΔ κάνει ασκήσεις… αφωνίας για τις τηλεοπτικές άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν και το θέμα των τηλεοπτικών αδειών κορυφώνεται από την Τετάρτη, η ΝΔ μετά τη γκέλα με την… ακύρωση του διαγωνισμού Παππά άφησε σε δεύτερη μοίρα το εν λόγω ζήτημα.

Όλη η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίστηκε από την πλήρη αφωνία της ΝΔ για τις άδειες, την ώρα μάλιστα που άπαντες είναι “καρφωμένοι” στο κτήριο της Καλλιθέας, περιμένοντας να δουν λευκό καπνό.

Η αξιωματική αντιπολίτευση περιορίστηκε σε στάση αναμονής, περιμένοντας να δει τόσο τα ονόματα των καναλαρχών όσο και το τελικό τίμημα το οποίο θα καταβάλουν για να αποκτήσουν μία τηλεοπτική άδεια.

Στο Μοσχάτο παρά τις περί του αντιθέτου κορώνες, είναι έντονο το “μούδιασμα” καθώς το Μαξίμου μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να ταυτίσει τη ΝΔ και κυρίως την ηγετική ομάδα της με ό,τι πιο σαθρό είχε υπάρξει τα τελευταία χρόνια, την επί 27 έτη τηλεοπτική διαπλοκή.

Πέραν του στρατηγικού αδιεξόδου ωστόσο, αφού η κωλοτούμπα από το “ακύρωση του νόμου Παππά” στο “δημοπρασία και νέων αδειών” δύσκολα κρύβεται, στη ΝΔ υπάρχει μεγάλος πονοκέφαλος για ακόμα ένα πραγμα.

Η συγκέντρωση των επίμαχων υποψηφίων και τα σενάρια για “χτυπήματα” πολλών εκατομμυρίων που θα ανεβάσουν το συνολικό τίμημα στα ύψη, αφήνουν έκθετη τη ΝΔ αλλά και την ηγεσία της για τα όσα έχει πει και κυρίως για τα όσα δεν έχει κάνει επί σειρά ετών.

Δεν είναι λίγοι οι γαλάζιοι που αναρωτιόνταν σε μεταξύ τους συζητήσεις για το ποια θα είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν σήμερα – αύριο και κυρίως στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός εμφανιστεί θριαμβευτής δηλώνοντας ότι εξασφάλισε από τις τηλεοπτικές άδειες όσα οι κυβερνήσεις από το 1993 δεν είχαν τολμήσει να ζητήσουν;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: Ο κ. Μητσοτάκης να κυρώσει επιτέλους τα τρία Πρωτόκολλα

Κασσελάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Η κυβέρνηση έπαιξε στα ζάρια ένα εθνικό θέμα

Βόρεια Μακεδονία: Αποδοκιμάζει η ΕΕ τη Σιλιάνοφσκα – Ομόθυμη καταδίκη του πολιτικού κόσμου

Συνεχίζονται οι «επιτυχίες» Μητσοτάκη – Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν θα θέσει στον Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό του πλούτου της Ανατ. Μεσογείου

LE MONDE diplomatique: H σύλληψη Μπελέρη και ο ρόλος της αλβανικής «κατασκευαστικής μαφίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...