Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Ξέραμε τον πόλεμο, υποχρέωση να προχωρήσουμε στις αλλαγές

Γεροβασίλη: Ξέραμε τον πόλεμο, υποχρέωση να προχωρήσουμε στις αλλαγές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε σε αυτές τις ριζικές αλλαγές, αυτό εννοούμε εμείς όταν λέμε μεταρρυθμίσεις, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας Στο Κόκκινο, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει την υποστήριξη του ελληνικού λαού, που θέλει να δει αποτελέσματα.

«Ξέραμε τον πόλεμο που θα αντιμετωπίσουμε, ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε σε αυτές τις ριζικές αλλαγές», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Αυτό εννοούμε εμείς όταν λέμε μεταρρυθμίσεις. Εχουμε την υποστήριξη του ελληνικού λαού, που θέλει να δει αποτελέσματα. Είναι το πρώτο βήμα για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και προχωρούμε όχι μόνο στα media, αλλά και στην Παιδεία, όπως και στο ποδόσφαιρο».

«Με την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση των κανόνων, δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον. Αλλάζω το περιβάλλον δεν σημαίνει ότι αυτόματα αυτό είναι υγιές, αλλά είναι το πρώτο μεγάλο βήμα σε μία μεγάλη σύγκρουση, που απαιτεί διαρκή αγώνα, όπως είπε», πρόσθεσε ακόμα η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η επόμενη μέρα του διαγωνισμού

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής, προκειμένου οι πλειοδότες που πήραν τις άδειες είτε να προετοιμαστούν είτε να προσαρμοστούν για την τήρηση όσων προβλέπονται στο νέο καθεστώς λειτουργίας των καναλιών, για το προσωπικό, την ποιότητα του προγράμματος, τις συνεργασίες κτλ., είπε η Ολγα Γεροβασίλη.

«Είναι κάτι που χρειάζεται τόσο για τα υφιστάμενα όσο και τα πιθανά νέα κανάλια», σημείωσε, έτσι «θα υπάρξει ένα διάστημα τριών μηνών στο μέγιστο».

Στη συνέχεια, το σήμα αυτών των καναλιών που έχουν αδειοδοτηθεί θα είναι και το μόνο το οποίο θα διανέμει η Digea.

Σε αδιέξοδο η ΝΔ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε εκ νέου το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η αξιωματική αντιπολίτευση, όσον αφορά την θέση της για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Το πρώτο τους επιχείρημα, ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό, καταρρίφθηκε αμέσως, έτσι το άλλαξαν με την θέση περί συμπλήρωσης με περισσότερες άδειες, όπου και πάλι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

«Βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, δεν μπορούν να πουν καθαρά ότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε, να μην μπει καμία τάξη, ότι τους εξυπηρετούσε αυτό το καθεστώς τόσα χρόνια… δεν ενδιαφέρει τη ΝΔ τι είδους ενημέρωση παρέχεται στον πολίτη, της αρκεί ότι μέχρι τώρα εξυπηρετούσε την ίδια», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Δεν υπάρχει πολίτης που θα μιλούσε για αντικειμενική ενημέρωση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».

«Μιλάει η ΝΔ για αυτορύθμιση της αγοράς… Η αγορά λοιπόν αυτορυθμίστηκε, όποιος δανειοδοτείται με “αέρα” δεν μπορεί να υπάρξει στο νέο τοπίο», τόνισε η κ.Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην τοποθέτηση του κ. Ψυχάρη στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Eurostat εκθέτει Μητσοτάκη: «Δευτεραθλήτρια» στον πληθωρισμό τροφίμων η Ελλάδα στην Ευρώπη

Δημοσκόπηση: Ο Δένδιας μακράν ο δημοφιλέστερος υπουργός – Το «κομματικό» προφίλ των αναποφάσιστων

Τώρα ο Μητσοτάκης θέλει να εφαρμοστεί στο ακέραιο η Συμφωνία των Πρεσπών

Προκαλούν οι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες – Μιτσκόσκι: «Είναι δικαίωμά μου να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...