Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει η ΝΔ ότι θα καταργήσει το νόμο Παππά για τις άδειες

Επιμένει η ΝΔ ότι θα καταργήσει το νόμο Παππά για τις άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη γαλάζια στρατηγική για το προσεχές διάστημα, την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τις καταιγιστικές εξελίξεις στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών έθεσε επί τάπητος η ΝΔ στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του κόμματος, το οποίο συνεδρίαση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσα από τη διαδικασία για τις άδειες και εκτιμούν ότι «η χώρα σέρνεται και τα εισοδήματα των νοικοκυριών μειώνονται δραματικά από τη σφαγιαστική έμμεση και άμεση φορολογία και από την ταυτόχρονη μείωση μισθών και συντάξεων» και πως η χώρα είναι και θα παραμείνει σε ύφεση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη ΝΔ κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα θα γίνει εμφανής η λαϊκή δυσαρέσκεια, και σε αυτό το πλαίσιο σημείωναν ότι από την κοινωνία «έρχεται μια δυνατή βοή “δεν αντέχουμε άλλο”».

Πέραν τούτου, εμφανής ήταν η ανησυχία και για την πορεία του προσφυγικού και την αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Όσον αφορά το θέμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών διατυπώθηκε εκ νέου η εκτίμηση πως με το νέο διαγωνισμό δεν καταπολεμάται η διαπλοκή, αντιθέτως στήνεται ένα νέο δίκτυο.

Ταυτόχρονα από τη ΝΔ επαναλάμβαναν πως όταν το κόμμα βρεθεί στην εξουσία «θα καταργήσει το νόμο Παππά επαναφέροντας το ΕΣΡ και τον κεντρικό-αποφασιστικό ρόλο του στη διαδικασία».

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν πως θα αξιοποιηθεί το σύνολο του ψηφιακού φάσματος με νέες τηλεοπτικές άδειες​, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και απολύτως διαφανή προέλευση των χρημάτων και ενιαίο τίμημα.

Τέλος, σχετικά με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμαναν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα καταθέσει σχέδιο εξόδου από την κρίση μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας δίνοντας ελπίδα και προοπτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...