ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεταφορά προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.
Όπως είπε, θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα όσοι πήραν το δικαίωμα να μην επιστρέψουν στην Τουρκία, τα κακοποιά στοιχεία σε προαναχωρησιακά κέντρα και εάν χρειαστεί όλοι οι «μονοί» πρόσφυγες (χωρίς οικογένεια) «καθ’ υπόθεση παράνομοι μετανάστες».
Ο κ. Μουζάλας παραδέχθηκε πως υπάρχουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις – μαγαζιά και επεσήμανε ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό τα χρήματα να είχαν δοθεί στο ελληνικό κράτος.
Τέλος, ανέφερε ότι ανησυχεί για το ενδεχόμενο δράσης τζιχαντιστών και πρόσθεσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών και άλλων χωρών ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο πριν αρχίσει να αναπτύσσεται.
























































