Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Μπουτάρης σκέφτεται να «ρίξει χυλόπιτα» στον Τσίπρα

Γιατί ο Μπουτάρης σκέφτεται να «ρίξει χυλόπιτα» στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κάθε ημέρα που περνά σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παραστώ στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ και ας με πούνε και γραφικό»,  υποστηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του με τη διαδικασία των πολιτικών εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Το γραφείο μου επικοινώνησε ήδη με το γραφείο του πρωθυπουργού, ώστε να ενημερωθώ εάν ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να με επισκεφθεί στο δημαρχείο κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ.

Είμαι αποφασισμένος, εάν έλθει στο γραφείο μου, να του πω “Αλέξη, το σκέφτομαι να μην έλθω στα εγκαίνια της Έκθεσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας”», αναφέρει στη «Μακεδονία της Κυριακής» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Η πόλη διαλύεται λόγω διαδηλώσεων»

Ο ίδιος εξέφρασε την απόλυτη διαφωνία του με τη διαδικασία των πολιτικών εγκαινίων της ΔΕΘ, λέγοντας ότι κάθε χρόνο τις ημέρες αυτές η πόλη διαλύεται λόγω των διαδηλώσεων.

«Εάν θέλουν να κάνουν ανακοινώσεις για την οικονομική πολιτική της χώρας, ας διαλέξουν το βήμα της Βουλής.

Η ΔΕΘ είναι ένα καθαρά οικονομικό γεγονός και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται», είναι το μήνυμα που στέλνει.

«Η άποψή μου αυτή δεν έχει να κάνει με το ποια κυβέρνηση έχουμε ή με το ποιος είναι ο πρωθυπουργός.

Παλιότερα είχα πει ότι δεν θέλουμε να έλθει ο Σαμαράς στην πόλη. Το ζήτημα για μένα είναι η λειτουργία της πόλης», διευκρινίζει ο κ. Μπουτάρης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Παραμένουν τα αγροτικά μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στη Νίκαια και στον Ε65

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...