Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης για κανάλια: Δεν θα υπάρξουν απώλειες σε θέσεις εργασίας

Σπίρτζης για κανάλια: Δεν θα υπάρξουν απώλειες σε θέσεις εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του” διαβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης εξηγώντας ότι έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο και ένα νέο νόμο για τα κανάλια που διασφαλίζει συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Αυτό προϋποθέτει δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό εξήγησε ο υπουργός υποδομών τονίζοντας ότι “τα νέα κανάλια γενικού περιεχομένου θα είναι πραγματικά κανάλια και δεν θα κλέβει ο ένας τη δουλειά του άλλου”.

Επιπλέον δήλωσε ότι αν η Ν.Δ. η οποία αρχικά εγκαλούσε την κυβέρνηση που έθεσε το πλαφόν των 400 εργαζομένων στο νέο νόμο, “αν θέλει να τον ανεβάσουμε”. Σε αντιδιαστολή με το παρελθόν, υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης, όπου “στα 6 πανελλαδικά κανάλια που υπήρχαν, το ένα από αυτά, είχε 12 δημοσιογράφους, ενώ κάποια από τα υπόλοιπα είχαν κάποια χαρακτηριστικά λειτουργίας, που μόνο μεγάλα πανελλαδικά κανάλια δεν μπορεί να τα πει κανείς”.

Τόνισε ότι “όποιος δεν δώσει τα χρήματα είναι προφανές ότι θα χάσει την άδειά του” καθώς όπως εξήγησε δεν μπορεί να συνεχίσουν τη λειτουργία τους γιατί τότε “με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να συνεχίσουν να λειτουργούν τα παράνομα ξενοδοχεία ή ιατρεία”.

Επεσήμανε ότι “τα δύο κανάλια που λειτουργούσαν και δεν πήραν άδεια Alpha και Star επέδειξαν ευπρέπεια και μία στάση, που δεν συνάδει με αυτή, άλλων που πήραν άδεια και αυτό είναι προς τιμή τους.

“Η εμμονή της Ν.Δ. ακόμα και σήμερα ότι είναι παράνομος ο διαγωνισμός ή ότι θα κάνει νέο μας δείχνει ποιος υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και ποιος συμφέροντα πολλών συγκεκριμένων εταιρειών και ανθρώπων στη χώρα μας.” είπε.

Το ΣΤΕ και το δικαστικό σώμα κάνουν ανηπερρέαστα τη δουλειά τους και δεν έχιε κανέναν δικαίωμα να παρέμβει κανένας. Ως τώρα έχει βγάλει δύο αποφάσεις το ΣΤΕ σε άλλη κατεύθυνση από αυτή της Ν.Δ.

Τέλος εξήγησε ότι η Digea αν δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, θα έχει τις συνέπειες που επιβάλλει ο νόμος. Να σημειωθεί ότι το νόμο για την Digea τον έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Al Jazeera: Τέλος η μετάδοση του στο Ισραήλ

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...