Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουμουτσάκος: Το μαύρο και ο Τσίπρας προκαλούν τους πολίτες

Κουμουτσάκος: Το μαύρο και ο Τσίπρας προκαλούν τους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες. Το μαύρο είναι το χρώμα και το πρόσωπο ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Μοσχάτο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εστίασε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και τις καταγγελίες Καμμένου για Καλογρίτσα, για το οποίο θέμα η ΝΔ έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή.

«Τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου για τις τηλεοπτικές άδειες για τα οποία μίλησε ο υπουργός Άμυνας και κάνει πως δεν ακούει ο κ.Τσιπρας, το μαύρο στα κανάλια που θα κλείσουν, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς ένας στους δυο χρωστάει και γίνονται 800 κατασχέσεις την ημέρα.

Οι πολίτες κόβουν πια και απο τις βασικές τους ανάγκες και όλα αυτα πριν ολοκληρωθούν οι περικοπες συντάξεων και πριν πληρωθούν οι φόροι, φόροι, φόροι του επόμενου διαστήματος. Μαύρο στην αλήθεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Κουμουτσάκος ενέτεινε την προσπάθεια αποδόμησης του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ισχυριζόμενος πως “λέει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει”, παραπέμποντας στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε η ΝΔ από τη ΔΕΘ του 2014.

«Αυτά ήταν μόνο μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί. Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Τα ψέματα του θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχουν ενταφιαστεί σε τόνους ψευδών», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσακος.

Παράλληλα σημείωσε ότι «η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτακης παρουσιάζοντας οδικό άξονα εξόδου της χώρας από την κρίση» στη φετινή ΔΕΘ.

Αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο Γιώργος Κουμουτσάκος επέμεινε ότι για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών «έχει σηκωθεί βοή στην κοινωνία και η ΝΔ ζητά, αφού κατατεθούν τα πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών, να δημοσιοποιηθούν», προσθέτοντας μάλιστα ότι «η ολοκληρωτική αντιμετώπιση να έχεις έναν υπουργό ο οποίος ορίζει τον αριθμό των καναλιών δεν οδηγεί πουθενά. Τώρα συνειδητοποιούν σε ποια αταξία, νομική, πολιτική και ηθική έχουν περιέλθει».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το βασικό μέτοχο που είχε επιχειρήσει ο Κώστας Καραμανλής, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε πως και επί ηγεσίας Μητσοτάκη «ο αγώνας που δόθηκε από τη ΝΔ δεν έχει τελειώσει, αυτή η θέση μας παραμένει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

«Καρφιά» Βερβεσού για το Μάτι: «Αίφνης, κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών στη Δικαιοσύνη»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...