ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκ νέου αποστάσεις από την κεντρική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας κράτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κόκκινο ο κ. Κακλαμάνης εμφανίσθηκε επιφυλακτικός ως προς το γαλάζιο αίτημα να παραιτηθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας πως αυτή είναι μία λανθασμένη τακτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Πέραν τούτου, αναφερόμενος στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε την ανάγκη να συγκροτηθεί ακόμα και τώρα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
«Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση να γίνει τώρα το ΕΣΡ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας για το νέο ΕΣΡ εκτίμησε ότι θα πρέπει να είναι 5 – 4 τα μέλη, με τα 4 της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ για το νόμο και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εκτίμησε πως δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος για επιτυχία, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
























































