ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι θα περάσει πραγματικά πολύς καιρός μέχρι να βρει η Νέα Δημοκρατία κάτι καινούριο να πει” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στον ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχαλά.
“Το μόνο ουσιώδες που προκύπτει από την χθεσινή συνέντευξη είναι ότι κάθε φορά που η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο” σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
“Όσο η χώρα πλησιάζει στην έξοδο από την κρίση, η αγωνία του κ. Μητσοτάκη, πολλαπλασιάζεται. Σε αυτό έχει την απόλυτη κατανόηση μας” υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
























































