Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα γερμανόφιλα ΜΜΕ της διαπλοκής “έθαψαν” τη Σύνοδο του Νότου – Μαζί τους κι ο Κούλης

Τα γερμανόφιλα ΜΜΕ της διαπλοκής “έθαψαν” τη Σύνοδο του Νότου – Μαζί τους κι ο Κούλης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τα περί “ντροπής για τη Δημοκρατία” εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «λειτούργησε για ακόμη μία φορά σαν γραφείο Τύπου των καναλιών».

Αφορμή ήταν η ευρωμεσογειακή Σύνοδος της Παρασκευής και ο τρόπος κάλυψης από τα ιδιωτικά κανάλια.

«Το αυτονόητο δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση για τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως η χθεσινή Σύνοδος Προέδρων και Πρωθυπουργών στο Ζάππειο, καταπατήθηκε απ΄ την επιλογή των ιδιωτικών καναλιών να προβάλλουν ή να αποκρύπτουν ό,τι νομίζουν» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Χαρακτήρισε δικαίωμα και υποχρέωση της κυβέρνησης να το επισημαίνει δημόσια, «ειδικά όταν θεωρεί ότι η πρακτική αυτή υποκρύπτει σκοπιμότητα».

Κατηγόρησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι «έσπευσε να στηρίξει μια πρακτική επιλεκτικής πληροφόρησης. Λειτούργησε ακόμη μια φορά σαν γραφείο τύπου των καναλιών. Καλώς για τις μικροπολιτικές της επιδιώξεις, κάκιστα όμως για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα. Μάλλον έχει διαβάσει τον Όργουελ ανάποδα».

«Προφανώς, στενοχωρήθηκε από την επιτυχία της κυβέρνησης και την διεθνή απήχηση της χθεσινής Συνόδου. Τα βαθύτατα αντιδημοκρατικά τους χαρακτηριστικά ακόμη μια φορά ξεχειλίζουν μέσα απ’ την άθλια, προκλητική ανακοίνωσή τους. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να διαφύγει απ΄ την ιδεολογική της μήτρα και αποκαλύπτεται καθημερινά» αναφέρει κλείνοντας.

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της είχε χαρακτηρίσει ως «ντροπή για τη Δημοκρατία» δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, με την οποία καταλόγισε στα ιδιωτικά κανάλια ότι «προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής» αντί να καλύψουν την Ευρωμεσογειακή Σύνοδο.

«Η αποψινή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία. Η εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν!», τόνισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Παρασκευής.

Η Νέα Δημοκρατία πρόσθεσε ότι «το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει “την ενημέρωση που πρέπει”».

Όπως σημείωσε η Ν.Δ., «η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ’ εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες!».

Καλούμε και τα υπόλοιπα Κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης. Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η Κυβέρνηση Τσίπρα».

Είναι πρωτοφανές, σχολιάζει το TRIBUNE, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίζει τη διαπλοκή ακόμα κι όταν δεν διστάζει να στραφεί ξεδιάντροπα πεμπτοφαλαγγίτικα ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο κατήφορος του γερμανόφιλου Κούλη και της γερμανόφιλης “εκσυγχρονιστικής” νεοφιλελέ παρέας του δεν έχει τέλος.

Η Σύνοδος του Νότου, που εννοήθηκε από το Βερολίνο ως “απειλητική” για την ηγεμονία του, “θάφτηκε” στην Ελλάδα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής την ώρα που ήταν παγκόσμια πρώτη είδηση.

Αυτό το “θάψιμο” της είδησης η Νέα Δημοκρατία του Κούλη ονομάζει “δημοκρατία” και “ντροπή” όσους το καταγγέλλουν. Ο κατήφορος του Κούλη και της γερμανόφιλης παρέας του συνεχίζεται εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Ωστόσο, ο ελληνικός λαός δεν θα μάθει σήμερα τους Μητσοτάκηδες…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...