Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: «Περνάμε σε έναν κύκλο ανάκαμψης»

Τσίπρας: «Περνάμε σε έναν κύκλο ανάκαμψης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο επόμενος χρόνος είναι ένας χρόνος κρίσιμος για την υπέρβαση της κρίσης. Νομίζω ότι κλείνουμε οριστικά έναν κύκλο ύφεσης και στασιμότητας και βρισκόμαστε ακριβώς στην καμπή, όπου περνάμε σε έναν κύκλο ανάκαμψης.

Τώρα, λοιπόν, είναι κρίσιμα τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε την εξέλιξη αυτή στον αυτόματο πιλότο.

«Το μεγαλύτερο λάθος»

Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος. Τώρα είναι που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Αποφάσεις ώστε αυτή η ανάκαμψη να μην είναι μια φωτοβολίδα, αλλά να είναι μια διαρκής και βιώσιμη ανάκαμψη, τα οφέλη της οποίας θα μοιραστούν δίκαια στην ελληνική κοινωνία και κυρίως σε εκείνα τα τμήματα των δημιουργικών ανθρώπων που έχουν πληγεί από την κρίση, είτε είναι επαγγελματίες, είτε είναι βιοπαλαιστές, είτε εργαζόμενοι, είτε συνταξιούχοι.

Και γι’ αυτό νομίζω ότι η φετινή Έκθεση έχει μια ιδιαίτερη σημασία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρωθυπουργός,  Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του με την διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...