Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σβίγκου: Άλλοι είχαν στο payroll τους δημοσιογράφους και τους έκοβαν τιμολόγια

Σβίγκου: Άλλοι είχαν στο payroll τους δημοσιογράφους και τους έκοβαν τιμολόγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλοι είχαν στο payroll τους δημοσιογράφους και τους έκοβαν τιμολόγια, άλλοι αντιλαμβάνονταν την δημοσιογραφία με όρους χειραγώγησης, άλλοι σήκωναν τα τηλέφωνα όταν ήταν κυβερνώντες και έλεγαν στα κανάλια τι να παίξουν” δήλωσε η η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9,84”, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως εκείνο προσπαθεί να προκαταβάλει την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Η Ράνια Σβίγκου ασκώντας έντονη κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή εκείνο που δήλωσαν είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσιογράφων και ότι στέκονται στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά στο πλευρό εκείνων που αγωνιούν σήμερα για το αν θα χάσουν ή όχι την δουλειά τους.

Πυρά σε Μητσοτάκη

Από το στόχατρο της εκπροσώπου Τύπου, δεν ξέφυγε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας τον για απόκρυψη της δήλωση του πρωθυπουργού η οποία ήταν ξεκάθαρη ως προς την απόφαση του ΣτΕ, ότι δηλαδή «η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η κυβέρνηση θα τις σεβαστεί απολύτως», αποκρύβοντας ταυτόχρονα τη δική τους προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα κλίμα, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του ΣτΕ”, τόνισε.

Υπενθύμισε δε ότι κάθε ημέρα “οι εκπρόσωποι της ΝΔ, με προεξάρχοντα τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρονται στην αντισυνταγματικότητα του νόμου”, παραπέμποντας ειδικότερα στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι “οποιοσδήποτε διαβάσει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος”. Απαντώντας στο επιχείρημα του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι η δήλωση του πρωθυπουργού είναι πιο βαρύνουσα από αυτές του προέδρου της ΝΔ λόγω θεσμικής θέσης, σχολίασε: “Λες και η αντιπολίτευση δεν έχει θεσμική θέση, δεν είναι θεσμικός ο ρόλος της

Ερωτηθείσα με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η κυβέρνηση στοχοποιούν δημοσιογράφους, για να επισημάνει ότι αντίθετα θα μπορούσε να αναφέρει πάμπολλα παραδείγματα πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των οποίων και οι Ν. Φίλης και Π. Πολάκης) που έχουν στοχοποιηθεί προσωπικά και όχι αναφορικά με το κυβερνητικό τους έργο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εγκεφαλικό ο Πάρις Καρβουνόπουλος

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...