ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός που λέει μολυσμένα τα προσφυγόπουλα

Καμμένος: Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός που λέει μολυσμένα τα προσφυγόπουλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας. Είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο από όλους μας. Εάν έγιναν τέτοιες δηλώσεις είναι θλιβερές και πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει γονιός ο οποίος έκανε τέτοιες δηλώσεις», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από γονείς, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δεν θέλουν προσφυγόπουλα στα σχολεία.

Με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή «οι πολίτες, οι Έλληνες, στο σύνολό τους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δείξαμε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο κι αυτό το εισπράττουμε. Σε μια δύσκολη στιγμή αυτός ο λαός τους αγκάλιασε τους πρόσφυγες», είπε ο κ. Καμμένος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην 81η ΔΕΘ και σημείωσε πως «αυτή η χώρα έχει μνήμες», υπενθυμίζοντας τους Έλληνες που έφυγαν από τη Σμύρνη το 1922 και τα πρώτα καράβια που τους φιλοξένησαν ήταν από τη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια την Τετάρτη 21/10 – Στο δρόμο μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Διπλή τραγωδία με μετανάστες σε Λέσβο και Σάμο: Πνίγηκαν 12 άτομα μεταξύ τους ένα βρέφος

Από το ΑΠΘ μέχρι τη Νέα Παραλία, η Θεσσαλονίκη έγινε μια αλυσίδα προσφοράς – Δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας και εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών με το Allwyn Care

Γαλλία: Υπό πίεση ο Μακρόν μετά τις ταραχές και την έκρηξη οργής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...