ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Υόρκη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη αναρωτιέται αν μπορεί να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή χωρίς να παραβιασθεί το διεθνές δίκαιο και η συνθήκη της Γενεύης ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη ΓΣ του ΟΗΕ για το προσφυγικό.
Πρέπει να να ενισχύσουμε τα σύνορα και τη διαδικασία του ασύλου αλλά αυτό πρέπει να γίνει στη βάση της αλληλεγγύης και του καταμερισμού ευθυνών ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Αν σήμερα δεν κάνουμε μια συντονισμένη κίνηση και δεν αντικαταστήσουμε με νόμιμες τις παράνομες οδούς διακίνησης των προσφύγων και δεν οδηγήσουμε στην μετεγκατάσταση των προσφύγων σε άλλες χώρες θα αποτύχουμε, είπε ο πρωθυπουργός.
«Σήμερα η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι εμφανής και αν η Διεθνής Κοινότητα δεν υποστηρίξει την Ελλάδα η προσπάθεια αυτή θα αποτύχει».
























































