ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Αντάρτικο» στη Νέα Δημοκρατία για την άδεια στον Ιβάν Σαββίδη

«Αντάρτικο» στη Νέα Δημοκρατία για την άδεια στον Ιβάν Σαββίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδη», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης κόντρα στην κεντρική γραμμή του κόμματός του που κατακεραυνώνει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξή του χαρακτήρισε θετικό για τη χώρα να επενδύσει χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης για να αποκτήσει κανάλι εθνικής εμβέλειας.

«Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο», σημείωε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε δήλωση για τις εξελίξεις που αναμένεται να ακολουθήσουν μετά την απόσυρση του Χρήστου Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση μιας τηλεοπτικής άδειας τονίζοντας πως το να πάρει τη θέση του ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι αδιανόητο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...