ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος συναντάται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάλεσε τον διοικητή της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει τον ίδιο και ορισμένους υπουργούς για όσα συμβαίνουν στον τραπεζικό τομέα στην Ευρώπη, με αφορμή το θέμα με την γερμανική τράπεζα Deutsche Bank.
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες η μετοχή του γερμανικού κολοσσού σημειώνει ελεύθερη πτώση, με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να δέχονται ισχυρές πιέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στουρνάρας είχε συναντηθεί ξανά πριν από περίπου 10 ημέρες με τον πρωθυπουργό στον απόηχο τότε της εφόδου της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην εταιρεία της συζύγου του.
























































