ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Εισαγγελία Διαφθοράς, Εξεταστική Επιτροπή, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόρρητα έγγραφα της Ν.Δ. έφθασαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής από πρωτοβουλία πολιτών και μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής θα σταλούν στον Εισαγγελέα Διαφθοράς.
Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σ. Φάμελλος, εστάλη με fax στη Βουλή έγγραφο από μια Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της διαφθοράς με υπογραφή του Δημ. Γεωργακόπουλου.
Όπως καταγγέλεται, από αντίγραφα απόρρητων εγγράφων που πετάχτηκαν κατά τη μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού, υπάρχουν σημειώματα για διευθετήσεις «αιτημάτων» πολιτών, νομικές εκκρεμότητες της ΝΔ, αιτήματα πολιτών για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Στρατό, στοιχεία των οικονομικών των γραφείων της ΝΔ καθώς και ένα πολιτικό κείμενο για μετεκλογικά σενάρια.
«Πρόκειται για κανονικό φακέλωμα» όπως καταγγέλει η Πρωτοβουλία. Ο Σ. Φάμελλος θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, στην Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και στη Γενική Γραμματεία Διαφθοράς (η οποία δέχεται καταγγελίες πολιτών) τα έγγραφα, καθώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να το αξιολογήσουν, όπως τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Φυσικά να διαβιβαστούν τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για κρίση», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ν. Μηταράκης της ΝΔ.
























































