ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα», τονίζει σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς.
Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις να «απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια».
«Τώρα», τονίζει ο κ. Παππάς «έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας».
«Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε», σημειώνει ο Νίκος Παππάς. «Τα υπόλοιπα την Δευτέρα στη Βουλή», παραπέμποντας στην επικείμενη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
























































